Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Billeder fra Nepal

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by Erik
december 7th, 2008

Kaere alle,

Saa lykkedes det endelig at finde et sted, hvor vi kunne uploade nogle billeder. I dette indlaeg er der billeder fra Nepal, og i et separat indlaeg nedenunder er der billeder fra Indien. Se ogsaa Betinas indlaeg endnu en tak laengere nede fra loerdag om vores tur til Phi Phi mv. Vi har her til morgen besluttet, at vi tagere videre i morgen mandag til oeen Koh Lipe, der ligger helt nede sydligst i Thailand taet paa graensen til Malaysia. Derfra kan vi ogsaa sejle til Malaysia (til oeen Langkawi, som vi har besluttet er vores naeste stop efter Koh Lipe).

 

Her vores uheldige helt – elefanten “Lucky” og dens “chauffoer”. Ser soed ud, men sikke et gemyt… :-)

Vi fik imidlertid set hvad vi kom for… naesehorn

Blik over soen i Pokhara

Pokhara set fra en faldskaerm

Byliv i Kathamandu (kaos)

Den superlange landingsbane i Lukla … aargh

At stige ud af flyet i Lukla er lidt som en tur tilbage i tiden…

Transport af varer og den slags foregaar paa yakokser…

…eller endnu mere manuelt

Betina foran en af den mange haengebroer i Khumbu-omraadet

… der byder paa fantastiske udsigter til nogle af verdens hoejeste tinder

Namche Bazaar

 

 

Everest (toppen lidt til venstre for midten af billedet, hvor der blaeser sne fra toppen) set fra Tengpoche klostret

Fornuftig udsigt (til Everest) fra vores lille og kolde vaerelse i Tengpoche

 Bedste hilsner fra Betina og Erik

3 Responses to “Billeder fra Nepal”

 1. Lene Says:

  Kære Betina og Erik…
  Sikke nogle fantastiske billeder! WAUW
  Nogle af billederne er lige som jeg forstillede mig, da I beskrev jeres trekking tur! Hvor må det have været medicin for sjælen at færdes i den natur!
  Det er også fantastisk at se by livet, og hvor priviligeret vi er mht til transport af varer o.l. i vores verdensdel. Man kan næsten ikke forestille sig der kommer motorveje osv. der hvor i har været vel…
  Mærkeligt at tænke på det også var sådan engang i Danmark for mange år siden! Tænker udvikling er godt, men hvor har vi dog også midstet en masse, når jeg ser jeres bbilleder, og lader tankerne flyve!
  Det er dejligt at vi alle kan følge jeres eventyr her, og I opdaterer så ofte!
  Jeg tøt slet ikke tænke på når I kommer hjem, sådan som I er blevet gode til at manipulere og forhandle! Trist for dem som kommer på tværs af jer… ;)
  Her har det koldevejr gjort sit indtog, og det har den første sne også! Det var måske lige det som skulle til for at minde os om at julen haster med store skridt.
  Her i huset har nisser og andet rødt pynt taget magten, og vi mangler nu “kun” træet og lidt mad, før juleaften kan begynde.
  Rasmus er igang med sin 3.g. opgave, som han fik udleveret i torsdags. Hans emne er “kulstof 14″, og efterlyser en fysiker i familien, som kan hjælpe ham! :)
  November og December er også tiden hvor baneløbene bliver kørt, inden afslutningen med 6. dagesløbet i februar.
  Rasmus blev påkørt i torsdags bagfra oppe ved reklamerne på banen, hvor han kørte neutral, og kurede ned og fik 3-4 med i styrtet! :o ( Vi sad på skadestuen på Glostrup i 2½ time til trods for der ikke rigtigt var nogen patienter, det havde faktisk glemt os! ÆV…
  Ud over store brandmærker på lår, arm og ben, så har han et håndled som smerter, og skal have taget nye røgnen billeder om 2 uger, for at se om der er brud på håndledet! det er jo fantastisk timet, nu han også fik sin opgave toradag, og har 2 uger til den! ja ja, intet kommer belejligt…
  Ellers så går det forrygende, er på 3 uge igang med at få dele til skoskab, hvor leverandøreren bliver ved med at sende defekte dele IRRITERENDE… Næh, de er ikke fra IKEA, men dette kunne de nu godt ha´ været! ;)
  Fortsat god tur rundt i verden, og ta´ nogle gode oplevelser med hjem…
  Kærligst
  Lene :)

 2. evaleif Says:

  Kære begge.
  Skønt at se nogle billeder fra jeres tur.
  Kærlig hilsen
  far-Leif.

 3. Pia Miller Says:

  Hej

  Tak for de gode billeder. Håber i får slappet godt af i Thailand/Malaysia efter de sidste 2 mdr´s hårde rejse og mange oplevelser i Tanzania, Indien og Nepal.

  Pia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.