Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Julehilsen fra troperne

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by Betina
december 22nd, 2008

Kaere alle!

Klokken i Kuala Lumpur er halv ti om aftenen. Vi sidder paa hotellets 32. etage ved hver sin computer. Udenfor er der storslaaet udsigt til KL’s oplyste skyskrabere og julelysene nede langs gaderne. Det er saa smukt saa smukt. Paa trods af, at de fleste malayere ikke selv holder jul, goeres der alligevel meget ud af julen i KL. Stormagasinerne bugner af juleknas og -pynt. Gaderne er pyntet op med lys og dekorationer. Det er dejligt, at man kan faa lov til at fejre julen, selvom man er langt hjemmefra.

Men der er en meget vigtig del, der mangler for os alligevel - familien og vores venner. Pakkerne, flaeskestegen, ris a l’amanden og det aegte juletrae kan vi nok undvaere et enkelt aar, men at fejre julen uden familien og vennerne i naerheden, det er lidt haardt. Men i aar har vi valgt det saadan som en del af vores jordomrejse, og gudskelov har vi jo hinanden at fejre julen sammen med. Det er vi taknemmelige for. I det hele taget er vi taknemmelige for rigtig mange ting. Det bliver saerligt tydeligt for os hvor godt vi har det i Danmark, naar man oplever verden udenfor. Vi er priviligeret og heldige, bl.a. fordi vi har muligheden for at rejse og opleve, og fordi vi har familie og venner, som foelger os gennem glaeder og “sorger” paa vores rejse jorden rundt og i det hele taget. Alle de hilsner vi har faaet undervejs har virkelig varmet. Selvom man er to, kan man godt blive lidt ensomme sammen, og saa er det rart at faa hilsner hjemmefra og vide, at der er nogen derude som foelger med og er der. Det er ogsaa rart at kunne foelge lidt med i hvad der sker der hjemme. SAA BLIV ENDELIG VED MED AT SKRIVE!!!! (Det skal vi nok ogsa love at goere).

Vaebnet med nyt toej, sko, bamser, Guccitaske (ups!) og nye boeger koebt i KL’s utallige shoppingmalls, begiver vi os i morgen videre med fly til Singapore for at holde juledagene der. Vi har hoert, at det skulle vaere helt spetakulaert der med julelys, pynt, julemad mm. Det glaeder vi os til…naar vi nu ikke kan faa vores danske jul i aar er det er godt bytte synes vi… 

Vi oensker vores familie, venner, kollegaer og tidligere rejseledsagere en rigtig glaedelig jul og et godt og velsignet nytaar. Vi glaeder os meget til at se jer, naar vi kommer hjem til Danmark til foraaret.

Paa gensyn her paa bloggen i det nye aar

De bedste julehilsner, knus og tanker fra Erik og Betina

7 Responses to “Julehilsen fra troperne”

 1. moster Pia Says:

  Kære Betina og Erik
  Kan i også have en rigtig god jul. Det er bare så skønt at kunne følge jer her på sidden. Vi tager til Sjælland i morgen når jeg kommer hjem fra arbejde, Jan gik på juleferie i fredag og har fri indtil den 5 januar, og Søren er gået på juleferie i dag, Søren var til julefrokost i går der hvor han er opvaske, det havde været rigtig hyggeligt hente ham kl 3 i nat, og så op kl 7 og i skole.
  Vi tager over fra mormor igen 2 juledag for jeg skal på arbejde 3 juledag.
  pas på hinanden.
  juleknus til jer her fra Jelling

 2. Lene Says:

  Kære Betina og Erik…
  Vi takker for postkort nr. 2 som er kommet her, skønt også at få postkort! :)
  Her har juletravlheden sat ind!
  Der er blevet shoppet igennem så alle julegaver at i hus, og ligeledes julemaden, så vi kommer ikke til at sulte. Slik og chokolade har også gjort sit indtog, så den søde tand kan holdes i snor ;)
  Det trist er:
  Rasmus styrtedee på banen for 2 uger siden, og måtte en tur på skadestuen. Han fik hæftige brandsår, og måtte også en tur på røntgen, og fik besked på at skulle til kontrol med håndleddet igen efter 2 uger, og de er gået nu (med bla at skrive 3. g opgave! -puha vi har manglet en fysiker/matematiker!)Til kontrollen, fik Rasmus besked på at han skulle en tur i MR-scanneren, og vi skulle vente på brev til indkaldelse, men fredag eftermiddag ringede de med en akut tid til ham idag kl. 8:00…
  Efter lidt tekniske problemer fik han taget billeder, og 3½ time´s ventetid, fik vi så beskeden at Rasmus´s håndled har et brud! -dette har han så kørt 2 cykelløb med!!
  Hånden er nu i gips, og skal være det frem til 4. feb. så Rasmus´s humør er helt ned i kulkælderen… INGEN 6. dagesløb til ham iår, dette kan han ikke! øv øv øv… :(
  Vi glæder os meget til at fejre juleaften med Britta, og Rasmus glæder sig til at hygge sig med hende 1. juledag indtil hun skal til julefrokost.
  Jeg skal selv på job den 26. dec, til 27. dec (24 timers vagt), det skal nok bleve hyggeligt med de unge.
  Den 24. dec. tager vi i kirke kl. 14:30 traditionen tro, og lægger blomster og tænder lys hos din far.
  De seneste dage har der været vindstyrke af storm og kuling, og ikke mindst har Danmark været ramt at jordskælv den 16. december 6:20 om morgen. Det har kunne mærkes, og rystelserne har i København været sådan at ting er faldet ned af væggene, juletræer væltet i stuerne! jo jo der sker lidt i landet I har forladt for en tid :)
  Vi vil ønske jer en rigtig dejlig jul på den anden siden af jorden, og håber I får endnu flere dejlige dage sammen, og en fantastisk nytår skal I også have med på vejen. Håber ligeledes I får nogle dejlige dage med Erik´s mor og far i det Australske.
  Vi glæder os til at høre mere fra jer på jeres eventyr, og ikke mindst bliver det dejligt “snart” at få jer hjem igen…
  Masser af julehilsner til jer begge og kærlige tanker sender vi til jer.
  Kærligst
  Lene

 3. Pia Miller Says:

  Hej Betina og Erik

  Kan i have en rigtig god jul helt deromme på den anden side af jorden og et fantastisk nytår.

  Pia

 4. evaleif Says:

  Kære Erik og Betina!
  Ja, så kom julen også til Poppelhusene:-)
  Rygsækkene er ved at være pakket og de sidste indkøb foretaget også hårshampooen!!!til Erik. Vasker de ikke hår derude i Østen?
  Vi synes, juleaften er noget tom uden jer, men vi vil hygge os med juletræ, gaver, Jakob og morfar, og vi glæder os meget til at se jer d. 28.december!
  Mange kærlige julehilsner
  Leif (far) & Eva (mor)

 5. kirsten Says:

  Hej i rejsenisser.
  d 23/12 KL 18
  Så er træet pyntet og anden stegt.Tænk så ringede det på døren, der stod posten med den pakke I har sendt hjem. Så var det lige som om, at der var lidt af jer her.

  GOD JOL.
  KIrsten ( MOR ) og Sven.

 6. Anders Says:

  Hej Erik og Betina

  Håber I har haft en god jul, og får et godt nytår. Det er godt nok overvældende at følge med i alt det i oplever! Vi glæder os til at høre noget mere, når I kommer hjem – der bliver vist inspiration til de næste mange års rejser : )

  Der er ikke så meget nyt herfra. Vi nyder en god lønmodtager juleferie her på bryggen. I uge 3 rejser jeg til Dubai med arbejdet, og Cathrine tager et smut til Berlin. Ellers har vi ikke de store rejseplaner.

  Håber at I fortsat vil nyde rejsen – det eneste I går glip af herhjemme er nogle spektakulære erhvervsskandaler samt fortsat faldende aktie- og boligpriser. Så bliv endelig væk nogle måneder endnu og nyd det!

  M.v.h.
  Anders

 7. Lene Says:

  Kære Betina og Erik…
  MÆRKELIGT, går på jeres side, og læser om australien, logger ind, og PIST væk er indslaget fra Australien, og kan ikke skrive nogen kommentar! øv øv…
  -men men men, så får du den her:
  HIP HIP HURRA…
  Rigtig <3-lig TILLYKKE med fødselsdagen, håber du får en fantastisk dejlig dag sammen med Erik og hans forældre, og håber I og de er kommet godt til Australien.
  Kærlige fødselsdagshilsner fra
  Brøndby Strand

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.