Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Udstyr, udstyr, udstyr

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by Betina
august 5th, 2008

…Det er der bare virkelig meget af! Fatter ikke de mennsker, der påstår, at de kun slæber rundt på 12 kg på deres jordomrejse. Enten er det fordi de har resten på (varmt!) eller også er det fordi, de kun har rejst i varme lande. Det kan bare ikke lade sig gøre – slet ikke med vores rejserute!

Nu har vi købt professionelle vandrestøvler, therm-a-rest, jakker, fleece og vi har letvægtssoveposer og et håndklæde hver på størrelse med et frimærke. Det tilsammen vejer for hver af os ca. 5 kg. Min rejserygsæk alene vejer 2,5 kg. Dertil kommer, at vi stadig mangler myggenet, medicin, tøj, toiletsager (jeg får helt sikkert et problem dér!), rejsebøger og fodtøj…Plus alt det løse!  Konklusion: Jeg er glad hvis vi holder målet om at holde bagagen under 15 kg hver.

Råd modtages gerne!!!

3 Responses to “Udstyr, udstyr, udstyr”

 1. Lene Says:

  Hey Erik og Betina…
  MHT vægt på jeres udstyr, kunne man forestille sig at, rejsebøger, blev scannet ind hjemme fra, og lagt på nettet, og i så kunne hente det I skal bruge undervejs, og lave print fra sted til sted ?!? -eller at de rejsebøger I skal bruge inden I møder Erik´s forældre er dem I selv har med, og evt. kunne få Erik´s forældre til at tager det resterende med ?!?
  Jeg ved jo at bøger er noget som vejer godt til i bagage!
  I forhold til dine toiletsager, så kan man jo få div. mærker, i rejseudgaver, specielt her om sommeren, så måske du skulle bruge lidt tid på indkøb af dette nu! -men jeg ved selvfølgelig ikke om man lige kan få dit mærke i rejsestørrelse, men kunne du så evt. overtales til at skifte mærke for en tid ?!?
  Dette var lige mit input, her og nu!
  Tager til Sverige imorgen tidlig og er tilbage igen omkring den 18. aug!
  Kærligst
  Lene ;o>

 2. Betina Says:

  Hej Lene

  Tak for dine gode råd! Vi håber, at I er kommet godt til Sverige og har godt vejr. Når I kommer hjem igen må vi lige finde en dag at ses – evt. bare en hverdagsaften til en kop the…?
  Mht. rejsebøger så har vi aftalt med Eriks forældre, at de medbringer de rejsebøger, vi skal bruge fra Australien og videre og at de får de rejsebøger med hjem, som vi er færdge med at bruge. De får også evt. tøj/støvler med hjem, som vi ikke længere bruger, men ellers sender vi det hjem til DK undervejs.
  Jeg har allerede købt enkelte rejsestørrelser af forskellige produkter, men det er jo også lidt svært med de små størrelser, hvis det er noget som man ved, at man skal bruge alle fem måneder… Så enkelte flasker må med i store størrelser. Resten kan vi så købe mere af eller alternativer til undervejs.

  Hilsner fra Betina

 3. Pia Miller Says:

  Hej Betina

  Det er nok rigtigt nok at nogle kan rejse jorden rundt med 12 kg oppakning, men de skal nok heller ikke bestige Kilimanjaro, trekke i Nepal og trampe i New Zealand. Alle de aktiviteter kræver jo som du selv skriver en masse udstyr. Jeg har ikke nogen specielt gode råd da jeg går ud fra at i allerede har minimeret indtaget af tøj og lign til kun at omfatte det allermest nødvendige.

  Knus fra Pia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.