Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Velkommen til vores hjemmeside!

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by admin
maj 27th, 2008

Hej!

Den 7. oktober tager vi af sted på en fantastisk fem-måneders rejse jorden rundt. Hvis du vil følge med i vores lange rejse, så hold dig opdateret her på vores hjemmeside.

Mange hilsner fra Erik og Betina

3 Responses to “Velkommen til vores hjemmeside!”

 1. Britta Says:

  Hej Erik og Søs
  En lille hilsen fra mig, der endelig har fundet vej til jeres meget fine rejsesite. Vil glæde mig til at læse jeres blog, når i begiver jer rundt i verden.
  Hilsner fra Britta

 2. Betina Says:

  Hej Britta

  Tak for din hilsen. Godt du har fundet din vej ind på siden. Vi ses i aften. Vi glæder os til at høre om jeres sommerferie.

  Hilsner fra Betina

 3. fritz haack Says:

  Kære Erik og Betine. Jeg er nu blevet instrueret af Jakob om hvordan jeg skriver til jer. Nu må vi se om det lykkes. Hvor har det været spændende at følge jeres færd over landene so far. Det var ellers noget af en start på Kili. Men flot klaret. Mern I vil vel hellere høre herfra.
  Jeg har nu været i Sydslesvig med Kirsten og Peder og kort efter, som I ved, i Paris. Begge herlige ture. Jeg følger foredrag om Brandes ved Hans Kundsteen for øjeblikket og har ellers været hos venner mange gange til middag o.l. I dag har jeg været på Pædagogisk enter hos
  Mogens Bille (min gode ven og centerleder) og hængt originalillustyrationerne til hans to bøger op. I morgen er der fernisering og lle venner og bekendte har fået invitation. Nå, nu må vi se, hvem der kommer. Måske ligger der en 14.-dages tur til Ægypten og venter fra 1.juledag, hvis Atlantis kan få udvidet med en ekstra mskine. Det var Peder, der syntes det kunne være godt for mig med noget helt andet i år, og det har han ganske ret i. De gamle i Poppeælhusene skrider jo ned til jer allerede 3.juledag. Nå, vi får se. Jakobs føselsdag fejrede vi i går i det små i Herford. På lørdag skal jeg derud og være med til at fejre ham endnu en gang. Vi fik snakket en del om hans uddannelse. Det synes som om han er rigtig godt engageret og det er jo dejligt. Men ellers går det jo slet ikke. Pas nu godt på jer selv fremover. Jeg glæder mig til næste rejsebrev.
  Kærlig hilsen Morfar

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.