Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Vi rejser om en uge!

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by Betina
september 30th, 2008

Det er næsten ikke til at forstå. År og måneder er gået med opsparing og planlægning. De seneste måneder mere intensive, hvor stort set al fritid er brugt på forberedelser til rejsen. Erik har taget dykkercertifikat og lagt budgettet, jeg har ordnet utallige papirer, gennemlæst forsikringer og lavet huskelister. Det er efterhånden ikke mange ting vi mangler nu. Det betyder, at der er blevet tid til at tænke – tænke på alle de oplevelser, vi har i vente sammen og på, at vi skal væk i længere tid, end vi har været før på nogen rejse. For Eriks vedkommende tror jeg det er bestigning af Kilimanjaro og Great Barrier Reef, der er størst forventninger til. Jeg glæder mig også til Kilimanjaro, som uden tvivl bliver vores hidtil hårdest fysiske prøve. Men jeg glæder mig også til små strandhytter i Thailand og ikke mindst til alle de forunderlige ting på rejsens vej, som tilsammen gør rejsen til noget helt specielt. Til at møde fremmede kulturer og mennesker og til at prøve grænser af og bryde nogen! – “Life is either daring adventure or nothing!”

Når man vandrer i flere dage i træk, som vi skal i Afrika og Nepal, bliver livet reduceret til det essentielle – spise, sove… og vandre. Det efterlader en masse tid og rum til tanker og overvejelser… Man kommer til til at revurdere sine værdibegreber og sin plads i verden og man tilegner sig vilkår, der er forskellige fra sin fastlagte hverdag. I begyndelsen er det svært, men så lidt efter lidt giver man slip og åbner op for alle muligheder og indtryk og først dér lever man fuldt ud.

Vi glæder os meget begge to…

 

 

3 Responses to “Vi rejser om en uge!”

 1. moster Pia Says:

  Kære Begge to

  Håber at i får en rigtigt dejlig tur, ved at i får oplevet en masse.
  Som vi vil glæde os til at følge med i her og ikke mindst høre om når igen kommer hjem.
  Skulle og hilse fra Jan og Søren
  knus Moster

 2. Pia Miller Says:

  Hej

  Jeg er så misundelig på jer at der kun er få dage til i tager afsted på jeres jordomrejse. Håber i får en fantastisk tur, men det er stor change for med alle de spændende rejsemål.

  Pas godt på jer selv, særligt i højderne, vild trafik og løver :-)

  Knus Pia

 3. kirsten Says:

  Hej Betina og Erik.

  Så er der kun to dage til at I rejser. Det bliver en stor oplevelse for Jer, og vi glæder os til at følge med i den. I vil blive savnet her hjemme. Vi ses på tirsdag.

  kærlig hilsen Mor og Sven

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.