Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

I morgen begynder eventyret

Posted in Jordomrejse 2008-2009  by Betina
oktober 6th, 2008

Så er der kun ca. 12 timer til vi smækker døren til lejligheden og tager til lufthavnen. Min mor følger os derud og hjælper os med at huske de sidste ting før vi rejser. Dejligt, for vi er sikkert lidt forvirrede og stressede. I lufthavnen støder Eriks far og morfar til. Hvor er det godt at familien er der og siger farvel.

Selvom vi de sidste dage har pakket, skrevet huskelister og tjekket forsikringer og vouchers, så er den ligesom ikke rigtig sevet ind endnu… Vi skal sige farvel til familien, vennerne, jobbet, lejligheden, byen…Danmark! Det bliver et svært – også selvom vi skal se det hele igen om fem måneders tid.

Forude venter nye spændende eventyr – masser af oplevelser. På lørdag begynder vi bestigningen af Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg (5895 m). Hvis fysikken, psyken og bjergguderne vil det, når vi toppen d. 16. oktober ved solopgang. Dernæst følger fire dages safari efterfulgt af et kort luksusophold på hotel i Dar Es Salaam. Det trænger vi nok til på det tidspunkt efter stort set 14 dage i telt i Afrika.

De geografiske og primitive omstændigheder gør, at vi formentlig først får opdateret hjemmesiden og tjekket mails i slutningen af oktober eller begyndelsen af november, når vi er nået til Indien.

Vi glæder os til at høre nyt hjemmefra og til at skrive om vores oplevelser her på hjemmesiden…

 

Hilsner fra Erk og Betina

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.