Erik og Betinas Jordomrejse 2008/2009
Beskrivelse af vores oplevelser på vej jorden rundt

Australien

Posted in   by Betina
maj 30th, 2008

Den 27. december 2008 til den 27. januar 2009

På denne del af rejsen får vi selskab af Eriks forældre. De møder os i Perth d. 28. december.

Fra Perth tager vi fra d. 30. december af sted på en 6 dages køretur ned sydpå. Her skal vi bl.a. opleve byerne Albany, Denmark, Dunsborough, Margeret River, Bunbury og Mandurah inden vi kommer tilbage til Perth. I Mandurak skal vi besøge vores venner Phil og Carol, som vi mødte på vores Sydamerikarejse i 2004. Tilbage i Perth skal vi også besøge Wendy, som vi mødte på samme tur.

Efter Perth flyver vi til Ayers Rock og bliver der i tre dage for at opleve The Red Center. Herfra flyver vi til Adelaide, hvor vi udover byen skal på en to-dages tur ud på Kangaroo Island.

Fra Adelaide kører vi i bil til Melbourne ad Great Ocean Road. I Melbourne bliver vi nogle dage og nyder bylivet og de gode restauranter før vi flyver til Cairns. Herfra begynder vores tre dages Coral Princess Cruise ud til Great Barrier Reef. Det bliver noget af en oplevelse!

Når vi kommer i land igen flyver vi videre til Sydney, hvorfra Erik og jeg tager direkte videre med fly til Gold Coast for at besøge Alan og Sandy. Vi bliver der et par dage før vi flyver tilbage til Sydney og Eriks forældre. I Sydney bliver vi fem dage, før rejsen for vores vedkommende går videre til New Zealand. Eriks forældre flyver via Hong Kong til Danmark